DISCLAIMER

 

De website Lucky City is met grootste zorg samengesteld en uitsluitend gecreëerd voor informatieverschaffing. Lucky City spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid. Lucky City behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Lucky City geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Lucky City geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Lucky City aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Deze website is gepubliceerd voor Chinees Kantonees specialiteiten Restaurant Lucky City, gevestigd aan het winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp en staat geregistreerd bij Kamer van Koophandel te Haarlem 78746.